John van der Heijden

De veelzijdige muziekartiest John van der Heijden werd op 10 December 1961 geboren in Eindhoven en was al op zeer jonge leeftijd actief in de muziek.   Tijdens zijn vooropleiding aan het Conservatorium van Tilburg trad hij al regelmatig op als zanger/entertainer. En dat is eigenlijk altijd zo gebleven.

Zo was John lange tijd vaste entertainer in het toenmalige “Lee Towers Palace” in Scheveningen en trad hij wekelijks op in een bekend café aan het Rembrandtplein te Amsterdam.

Ook stond John samen met verschillende bekende artiesten op het podium tijdens evenementen of privéfeesten.

Bekende artiesten als bv Guus Meeuwis, Will Tura, Lee Towers maar ook Thérèse Steinmetz en Donna Lynton werden al eens live door hem begeleid op zijn toetsen.

In de afgelopen jaren heeft John ook vele optredens in buitenland verzorgd. Dit gebeurde veelal in landen als; Engeland, Schotland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Gran-Canaria. Ook is John tegenwoordig met enige regelmaat werkzaam als entertainer voor het Europese parlement in Brussel en Straatsburg.

John beschikt over een onuitputtelijk arsenaal aan nummers uit de Nederlandse en Internationale muziekhistorie. ” De juiste muziek op het juiste moment ” is volgens John de sleutel van zijn succes. Zichtbaar met veel plezier en het liefst in gepaste kleding presenteert John zijn muziek graag met een flinke dosis humor.

John werkt met de topmerken Meyersound en Nexo maar heeft ook het allernieuwste op het gebied van Led-verlichting.

Entertainer puur sang