Amazing Piano

Het valt niet mee om op een website weer te geven hoe een optreden met de Amazing Piano van John van der Heijden verloopt. Ook met het plaatsen van een simpel geluidsfragment zijn we er niet. De Amazing Piano is niet alleen om naar te luisteren, maar ook om te beleven. Dat blijkt wel uit de enthousiaste reacties van de bezoekers van de optredens.

De meeste optredens met de Amazing Piano beginnen ingetogen. John speelt rustige achtergrond- of loungemuziek. Geen enkel instrument is daarvoor beter geschikt dan een vleugel.

Naarmate het feest vordert worden de vleugel en entertainer wat uitbundiger. Zij nemen het publiek mee op een muzikale reis. Het is dus niet meer alleen loungemuziek waar u naar luistert en de stemming komt er vanzelf in. Het duurt niet lang of de eerste gasten nemen plaats op de barkrukken rondom de vleugel. En dan komt het "Amazing piano effect"  tot leven. Op de piano liggen de microfoons al op U te wachten. John speelt in op Uw verzoek zonder daarbij zelf de regie van het feest uit het oog te verliezen. Dus wie wil meezingen, mag dat. En waar dat eindigt? Meestal blijft het na een optreden nog lang onrustig in de stad…. 

En voor degene die er maar géén genoeg van krijgen leggen we al Uw zangkunsten van de gehele avond (digitaal) vast op een cd welke U uiteraard ná afloop kunt meenemen. 

 

 

Entertainer puur sang